𝐒𝐩𝐞𝐜𝐭𝐚𝐜𝐨𝐥ul 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯 – 𝐃𝐫𝐚𝐠 𝐝𝐞 𝐂𝐥𝐮𝐣, 𝐝𝐫𝐚𝐠 𝐝𝐞 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚 are loc pe 23 ianuarie 2025!
Spectacolul îl are în centrul său pe marele cântăreț Fuego
Site-ul Tradiții Clujene a declarat:
”Clujenii și iubitorii de tradiții sunt invitați să sărbătorească Ziua Unirii Principatelor Române printr-un spectacol festiv, joi, 23 ianuarie 2025, începând cu ora 18:00, la Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.
Evenimentul, intitulat sugestiv „Drag de Cluj, drag de România noastră!”, este o celebrare a sufletului românesc, a valorilor și a bogăției culturale a județului Cluj. Pe scenă vor urca artiști îndrăgiți, tineri interpreți clujeni și jucăuși, care vor oferi publicului momente de neuitat.
Intrarea se va face pe bază de bilete. Acestea sunt disponibile online: www.myticket.ro și www.entertix.ro, dar și în Librăriile Cărturești (Iulius Mall, Vivo, Platinia Shopping Center).
𝐁𝐈𝐋𝐄𝐓𝐄 𝐀𝐈𝐂𝐈: https://www.entertix.ro/…/spectacol-festiv-drag-de-cluj…
Paul Surugiu-Fuego va fi protagonistul serii, alături de invitați de seamă, precum: Sava Negrean Brudașcu,Valeria și Traian Ilea, Maria Marcu, Adriana Irimieș și tineri interpreți clujeni, Mariana Morcan și „Horitorii Clujului”: Florian Roșan, Nicolae Turcu, Claudiu Ciotleuș, Radu Lazăr, Raul Oltean, Alexandru Potra, Adrian Socaciu, Cosmin Mocean și Grigore Sâmboan. Acompaniamentul va fi asigurat de Orchestra profesionistă „Cununa Transilvană”, dirijor Tudor Căucean.
Spectacolul se bucură de participarea extraordinară a Ansamblului Folcloric Studențesc „Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” (director artistic Ioan Cocian, dirijori Tudor Căucean și Dorel Rohian, director Flavius Milășan), care, prin jocurile populare, va purta publicul prin mai multe regiuni ale țării.
Organizat de Consiliul Județean Cluj, prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Cluj, manager Adriana Irimieș, în parteneriat cu Asociația „Produs de Cluj” și Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș”, evenimentul își propune să aducă publicul clujean mai aproape de valorile autentice românești.
Spectacolul face parte din proiectul „Tradiții clujene în țară și peste hotare”, derulat de instituția clujeană de cultură. Astfel, se are în vedere promovarea tradițiilor și obiceiurilor din județul Cluj, prin schimburi de experiență cu instituții, interpreți și ansambluri din țară și străinătate”